ETEN & DRINKEN IN WAALWIJK

Ontdek de sfeervolle horeca van Waalwijk!

Welkom in het bruisende hart van Waalwijk! Het Raadhuisplein en het eerste deel van de Stationsstraat vormen het levendige Horecaplein van het centrum. Omringd door een keur aan restaurants en (eet)cafés, biedt deze plek voor elk wat wils. Geniet van de zon op de gezellige terrassen, die vaak tot in de avond geopend zijn. Zelfs op minder mooie dagen zit je hier heerlijk onder de ruime luifels of verwarmd door terrasverwarming.

Maar er is meer! Tijdens het winkelen kom je net buiten het Horecaplein diverse koffietentjes, ijssalons en brasseries tegen. Perfect voor een korte pauze of om gewoon te genieten van de warme Brabantse gastvrijheid.

Voor de bourgondische bezoeker biedt Waalwijk alles wat je hart begeert. Kom langs, proef de sfeer en laat je verwennen door de culinaire hoogstandjes en de gastvrijheid van onze horeca. Waalwijk verwelkomt je met open armen!

Welkom bij Wijckers

Voor Waalwijkers en de rest van de wereld! Hier worden verhalen verteld en verhalen gedeeld. Hier wordt gelachen, genoten en vriendschappen gesloten. Hier schuif je aan, blijf je tafelen tot de laatste uurtjes. Van een verse koffie in de ochtend, een eerlijke heerlijke lunch tot een diner met wie je maar lief hebt…

Welkom bij ’t Slot

’t Slot is gevestigd in een monumentaal pand, gelegen op het gezellige Raadhuisplein, midden in het centrum. Bij ons kun je, gedurende de hele week, genieten van een heerlijke lunch, een kopje koffie of thee met iets huisgemaakt lekkers, een gezellige borrel of een heerlijke huisgemaakte high tea! Wij verwelkomen je graag!