WINKELEN IN WAALWIJK

In het centrum van Waalwijk vind je een veelzijdig aanbod van winkels. Van stijlvolle interieurwinkels, vooraanstaande modezaken, kleine boetiekwinkels en grote ketens. Ook ontbreekt het er niet aan gezellige terrasjes en sfeervolle restaurants om tussen het winkelen door bourgondisch te genieten. Waalwijk heeft voor elk wat wils!

Daarnaast is er op woensdag elke week de weekmarkt op het Raadshuisplein en in de Stationsstraat, is er iedere vrijdag koopavond en op de laatste zondag van de maand is het koopzondag in Waalwijk.

Welkom bij Van Dijk Store

Sinds 1953 streven wij ernaar om de allermooiste kleding vanuit de hele wereld naar Waalwijk te brengen, speciaal voor jou. In onze ruime winkel van meer dan 3.000m² presenteren we met trots een uitgebreide selectie van ruim 120 modemerken voor zowel vrouwen als mannen.

Bij Van Dijk Store blijven we je verrassen met een mix van collecties van bekende en minder bekende modehuizen. Ons brede en actuele assortiment biedt iets voor iedereen, zodat je moeiteloos je eigen stijl kunt creëren. Kom langs en ontdek jouw nieuwe favoriete outfit bij Van Dijk Store.

Welkom bij Juwelier Puur

Bij Juwelier Puur draait alles om stijl en persoonlijke aandacht. In onze sfeervolle zaak aan de Stationsstraat heten we je van harte welkom. Voel je thuis terwijl je op je gemak onze collectie verkent of in gesprek gaat met een van onze deskundige medewerkers.

Benieuwd welk sieraad het beste bij jou en jouw stijl past? Ontdek samen met ons de verrassende mogelijkheden en unieke elementen die je wellicht over het hoofd hebt gezien. Bij Juwelier Puur nemen we de tijd om jouw wensen te begrijpen en het perfecte sieraad te vinden. Kom langs en ervaar de unieke ambiance van Juwelier Puur.

Partyvlaai de feestbakker van de Langstraat

Ambachtelijke banketbakker PartyVlaai: voor handgemaakte chocolade en zoete geschenken, de lekkerste vlaaien, (foto)taarten, red-velvetcake, bekroond progresgebak, appelflappen, handgemaakte chocolade cadeaus en natuurlijk worstenbroodjes (óók vegan, halal en glutenvrij).

 

PartyVlaai de feestbakker van de Langstraat

Grotestraat 219
Waalwijk
0416 560 010

Bestel gemakkelijk en snel op partyvlaai.nl

Welkom bij Slagerij-traiteur Van Roessel

ZES GENERATIES VAKMANSCHAP

Slagerij-traiteur Van Roessel in Waalwijk is trots op het slagersambacht en op de heerlijke vleesspecialiteiten, kant-en-klare maaltijden en delicatessen die we u in onze eetwinkel aanbieden. Smaak, zorg en ambacht zijn de basis voor de Van Roessel-garantie. We wensen u veel genietmomenten toe.