Contribute to De 80

Welkom in Waalwijk organiseert: Contribute to De 80

Avond vol muziek en benefiet oogpunt voor de 80 van de Langstraat

Waalwijk – Op zaterdag 14 september komt Welkom in Waalwijk[i] met een bijzonder evenement: Contribute to De 80. Een avondvullend programma gevuld met de beroemde coverband ABBA en de BeeGees, zij spelen als ode aan de 80 van de Langstraat de beste hits uit de jaren ’80 en . Dit unieke evenement is het alternatief in het weekend waarin normaal gesproken de 80 van de Langstraat plaatsvindt.

Niet alleen belooft Contribute to De 80 een onvergetelijke avond voor de bewoners van Waalwijk, maar het heeft ook een benefiet doelstelling. Een deel van de opbrengst zal namelijk worden gedoneerd aan de 80 van de Langstraat, als een bijdrage aan de toekomst van dit iconische evenement dat zo belangrijk is voor Waalwijk en de Langstraat.

  • Datum: Zaterdag 14 september
  • Tijd: 20.00 uur
  • Locatie: Raadhuisplein

Noteer deze datum alvast in de agenda en mis deze kans niet om te genieten van geweldige muziek en tegelijkertijd bij te dragen aan de toekomst van de 80 van de Langstraat.

 


[i] Over Welkom in Waalwijk: Welkom in Waalwijk is een organisatie die zich inzet voor activiteiten voor centrum Waalwijk met als doel een bruisend en levendig Waalwijk om de gemeenschap van Waalwijk te versterken en te verbinden.

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.